Menu Artizan Pizza

Bij Artizan Pizza werken wij graag met kwalitatief goede ingrediënten. Zo kan het natuurlijk niet anders dat wij onze Napolitaanse pizza’s maken van Napolitaans bloem en minimaal 13 a 14 uur van te voren wordt bereid. Om onze naam eer aan te doen maken wij zoveel mogelijk zelf, zo gebruiken wij dagverse en Italiaanse ingredienten zoals onze tomaten en basilicum. Wij beleggen onze pizza’s met traditionele Italiaanse pizza toppings zoals N’duja en Friarielli en om natuurlijk een Roemeense twist aan onze Pizza’s te geven komt bijvoorbeeld onze Salami uit Sibiu. Al komt onze Pizzaiolo natuurlijk ook uit Roemenië! Zie hier onder ons menu.

Pizza

Pizza Marinara Extra Veganistisch

Tomatensaus, rode ui, verse knoflook, gemengde Italiaanse olijven, afgetopt met extra vierge Siciliaanse olijfolie en verse biologische basilicum.

Pizza Verde Vegetarisch

Tomatensaus, rode ui, gemengde Italiaanse olijven, verse knoflook, paprika, champignons en mozzarella. Afgetopt met extra vierge olijfolie en verse biologische basilicum.

Pizza Margherita Vegetarisch

Tomatensaus en mozzarella, afgetopt met extra vierge Siciliaanse olijfolie en verse biologische basilicum.

Pizza Margherita e Bufala

Tomatensaus, bufelmozzarella, afgetopt met extra vierge Siciliaanse olijfolie en verse biologische basilicum.

Pizza Quattro Formaggi

Tomatensaus, bufelmozzarella, Gorgonzolla D.O.P., Parmigiano Reggiano D.O.P. en mozzarella, afgetopt met extra vierge Siciliaanse olijfolie en verse biologische basilicum.

Pizza Salsiccia e Friarielli

Sausage*, Friarielli, N’duja uit Spilinga en mozzarella, afgetopt met extra vierge Siciliaanse olijfolie en verse biologische basilicum.

Pizza Tonno

Tomatensaus, rode ui, tonijn MSC, gemengde Italiaanse olijven en mozzarella, afgetopt met extra vierge Siciliaanse olijfolie en verse biologische basilicum.

Pizza Salami

Tomatensaus, salame uit Roemeië* en mozzarella, afgetopt met extra vierge Siciliaanse olijfolie en verse biologische basilicum.

Pizza Salami e Pesto

Tomatensaus, salami uit Roemenië, pesto alla genovese en mozzarella, afgetopt met extra vierge Siciliaanse olijfolie en verse biologische basilicum.

Pizza Spianata Calabrese

Tomatensaus, Spianata Calabrese en mozzarella Afgetopt met extra vierge Siciliaanse olijfolie en verse biologische basilicum.

Calzone Artizan Kitchen

Ricotta, ham en mozzarella, afgetopt met tomatensaus, Parmigiano Reggiano D.O.P., een drizzle extra vierge Siciliaanse olijfolie en verse biologische basilicum.

Pizza Smoked Sausage

Tomatensaus, sausage*, rode ui en mozzarella Afgetopt met extra vierge Siciliaanse olijfolie en verse biologische basilicum.

Pizza Salami N’duja “Spicy”

Tomatensaus, salame uit Roemenië*, N’duja uit Spilinga, paprika, rode ui en mozzarella. Afgetopt met extra vierge Siciliaanse olijfolie en verse biologische basilicum.

Pizza Ham e Funghi

Tomatensaus, ham*, champignons, verse knoflook en mozzarella. Afgetopt met extra vierge Siciliaanse olijfolie en verse biologische basilicum.

*Erg smaakvolle speciale en lokale Roemeense vleeswaren.


Focaccia

Focaccia Chili Flakes “Spicy”

Langwerpig broodje van ons verse pizzadeeg met verse knoflook, chili flakes en extra vierge olijfolie.

Focaccia Oregano

Langwerpig broodje van ons verse pizzadeeg met verse knoflook, gedroogde oregano en extra vierge olijfolie.

Dessert

Artizan’s Tiramisu (een favoriet)

Het wel bekende heerlijke Italiaanse dessert huisgemaakt in Artizan’s kitchen. Vol, romig, goede balans tussen de likeur en koffie, gemaakt met echte mascarpone en de Italiaanse ‘lange vingers’ , Savoiardi. Echt een van de lekkerste tiramisu’s, geloof me!